Beteende- och personlighetstest – För alla hundar

Dags att anmäla dig till BPH?

Alla tillfällen är nu genomförda för 2018. Vi kommer inom kort publicera mer information om tillfällen för 2019.

Har du frågor? Kontakta då Susanne på 0737 71 61 62 eller Iréne Frinell på 0706 73 05 50.

Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Sedan maj 2012 finns Svenska Kennelklubbens nya officiella mentalbeskrivning BPH på flera håll i landet. Den är utformad för att passa alla hundar, oavsett ras.

Du kan ha glädje och nytta av att få din hund BPH-beskriven! Beskrivningen tar omkring 30–45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Mer information om BPH hittar du på Svenska Kennelklubbens hemsida.

BPH-beteende-och-personlighetsbeskrivning-for-alla-hundar

BPH Beskrivare