Galleri

Här hittar du några bilder från årens gång. Du hittar fler aktuella bilder på vår facebooksida och i vårt instagramflöde.

Anebydagen 28 maj 2016

Den 28 maj 2016 deltog Aneby Bk i Anebydagen. Vi anordnade loppis tillsammans med Mejeriet secondhand, hade ett informationsbord, hundparad och lydnadsuppvisning.

Avslutning Åsens By Våren 2015

Vårens avslutning vid naturstationen vid Åsens By bjöd på tipspromenad och smörgåstårta.

Tack alla kursdeltagare och instruktörer för detta år!

Avslutning Åsens By Hösten 2015

Höstens avslutning vid Naturstationen i Åsens By bjöd på tipspromenad, smörgåstårta och uppvisning av jaktapportering. Tack alla kursdeltagare och instruktörer för detta år!

Emelie Hörman – Tävlingslydnad

Den 9-11 september hade Aneby Bk besök av Emelie Hörman som utsågs av SBK till “Årets Utbildare 2015″. På fredagen bjöds både medlemmar och andra klubbar in på föreläsning” Bli en bättre tävlingsförare”. Lördag och söndag var vi ett gäng som tränade tävlingslydnad och lärde oss om hur vi lyckas på tävling. Det bjöds på “full fest” och massa “karameller” och leksaker.